Web Analytics

Impotentie

Impotentie

Hoe impotentie te voorkomenImpotentie, of erectiestoornis, is het onvermogen om een erectie van de penis te ontwikkelen of te behouden tijdens seksuele gemeenschap. Het kan een frustrerend en gênant probleem zijn, maar het komt verrassend vaak voor één op de vijf mannen boven de 40 jaar heeft er last van. Hoewel er veel mogelijke oorzaken van impotentie zijn, is het vaak een gevolg van lichamelijke of psychische problemen. Gelukkig zijn er veel dingen die je kunt doen om impotentie te voorkomen

1. Zorg voor regelmatige lichaamsbeweging Regelmatige lichaamsbeweging is een van de beste dingen die je kunt doen voor je algehele gezondheid.

Het kan hartkwalen, beroertes en diabetes helpen voorkomen - allemaal zaken die tot impotentie kunnen leiden. Lichaamsbeweging verbetert ook de bloedsomloop, wat helpt om bloed naar de penis te brengen en voorkomt de opbouw van plak in de slagaders die de bloedstroom naar de penis kunnen blokkeren. Probeer de meeste dagen van de week 30 minuten aërobe lichaamsbeweging van gemiddelde intensiteit te doen, zoals stevig wandelen 2.

Eet een gezond dieet Het eten van een dieet met weinig verzadigd vet en cholesterol en veel fruit, groenten, volle granen en magere eiwitten kan atherosclerose helpen voorkomen - de opbouw van plaque in je slagaders die de bloedstroom naar je penis kan blokkeren. Een gezond dieet kan je ook helpen een gezond gewicht te behouden - een andere belangrijke factor bij het voorkomen van impotentie 3. Stop met roken Het roken van sigaretten beschadigt je bloedvaten en voorkomt dat het bloed vrij door je lichaam kan stromen - ook naar je penis.

Stoppen met roken kan je bloedsomloop verbeteren en je risico op impotentie verminderen 4. Beperk of vermijd alcoholgebruik Te veel alcohol drinken kan erectiestoornissen veroorzaken doordat het je zenuwen beschadigt en het testosterongehalte verlaagt. Als je alcohol drinkt, doe dat dan met mate - niet meer dan twee drankjes per dag voor mannen boven de 65 en niet meer dan één drankje per dag voor mannen onder de 65 5. Slaap voldoende Slaaptekort kan leiden tot stress, wat kan bijdragen tot impotentie. Streef regelmatig naar zeven tot acht uur slaap per nacht om je stressniveau onder controle te houden en impotentie te voorkomen

Conclusie


Impotentie is een veel voorkomend maar vaak gênant probleem dat tot één op de vijf mannen boven de 40 jaar op enig moment in hun leven treft. Hoewel er veel mogelijke oorzaken van impotentie zijn, is het vaak een gevolg van lichamelijke of psychische problemen die voorkomen kunnen worden met veranderingen in levensstijl, zoals regelmatig bewegen, gezond eten, stoppen met roken, beperken van alcoholgebruik en voldoende slaap. Als je je zorgen maakt over impotentie, praat dan met je arts over manieren waarop je het kunt voorkomen voordat het begint!

Impotentie info

hier klikken

vidalista 60

proefpakket erectiepillen

Link toevoegen

Link toevoegen